FORUM.BIRAC.INFO forum FORUM.BIRAC.INFO
Forum regije Birac

FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Uložila osam dolara i postala milionerka!

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    FORUM.BIRAC.INFO forum -> Biznis
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Vladan
Site Admin

Pridružio: 17 Okt 2007

PorukaPoslao: Pet Feb 01, 2008 8:56 pm    Naslov: Uložila osam dolara i postala milionerka! Odgovoriti sa citatom

Ashley Qualls već sa 17 godina vodi web staranicu whateverlife.com , posao 'težak' milion dolara. Posao je pokrenula prije tri godine sa samo osam dolara koje je posudila od svoje majke. Investicija se dobro isplatila jer Ashley na njoj godišnje zaradi oko milion dolara

S tim je novcem kupila veliku kuću iz koje vodi posao. Ashely se zainteresovala za grafički dizajn još kao mala. Radila je dizajn za prijatelje na MySpaceu koje je obogatila svojim idejama. Njezin site dnevno posjeti milion ljudi, što privlači oglašivače na kojima sve više zarađuje.

U poslu joj pomaže majka Linda koja kaže da se Ashley prije sramila naručiti pizzu preko telefona, a sada prezentira svoje ideje businessmenima. Međutim, nekih se stvari zbog posla morala odreći. Nekada odlična učenica prekinula je školovanje kako bi se potpuno posvetila poslu, od 3.000 dizajna na whateverlife.com njenih je najmanje 1.000. -Sada imam više obaveza. Moram razmišljati na više nivoa, bilo da se radi o finansiranju ili zaposlenima. Moram se brinuti o tome da je sve ažurirano i mnogo drugih stvari- ispričala je Ashely.

Kreirala je dizajne za pjesme popularnih pjevača, pa i Britney Spears. Osim majke, zaposlila je i tri prijateljice od kojih traži minimalno 25 dizajna sedmicno. Za razliku od mnogih odraslih, mlada šefica nije podlegla iskušenjima koje donosi bogatstvo. Veoma je skromna i isplaćuje sebi mjesečnu platu od 3.000 dolara. Prihod od internetske stranice investirala je samo u kuću i stranicu
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger
Technotronic
Site Admin

Pridružio: 31 Jan 2008

PorukaPoslao: Pet Feb 01, 2008 10:34 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

E kako kod nas nema tako nikako,nista kod nas nemozes postici time Smile

Blago njoj

upaljac

Pridružio: 03 Feb 2008

PorukaPoslao: Ned Feb 03, 2008 9:01 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

ma lazu Laughing
shega

Pridružio: 03 Feb 2008

PorukaPoslao: Ned Feb 03, 2008 10:26 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Drago mi je zbog nje Idea
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Technotronic
Site Admin

Pridružio: 31 Jan 2008

PorukaPoslao: Pon Feb 04, 2008 12:04 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

shega ::
Drago mi je zbog nje Idea

Smile i meni!!!
Roxanda

Pridružio: 11 Feb 2008

PorukaPoslao: Uto Jun 02, 2009 8:16 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

BrAao Ešli Very Happy
mogla bih da pogledam taj sajt. nikad čula ni naišla na nj.
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Yahoo Messenger MSN Messenger
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    FORUM.BIRAC.INFO forum -> Biznis Sva vremena su GMT - 1 sat
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu