| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
Vladan Site Admin
Pridružio: 17 Okt 2007 Poruke: 1257 Lokacija: Šekovići
|
Poslao: Pet Feb 01, 2008 8:56 pm Naslov: Uložila osam dolara i postala milionerka! |
|
|
Ashley Qualls već sa 17 godina vodi web staranicu whateverlife.com , posao 'težak' milion dolara. Posao je pokrenula prije tri godine sa samo osam dolara koje je posudila od svoje majke. Investicija se dobro isplatila jer Ashley na njoj godišnje zaradi oko milion dolara
S tim je novcem kupila veliku kuću iz koje vodi posao. Ashely se zainteresovala za grafički dizajn još kao mala. Radila je dizajn za prijatelje na MySpaceu koje je obogatila svojim idejama. Njezin site dnevno posjeti milion ljudi, što privlači oglašivače na kojima sve više zarađuje.
U poslu joj pomaže majka Linda koja kaže da se Ashley prije sramila naručiti pizzu preko telefona, a sada prezentira svoje ideje businessmenima. Međutim, nekih se stvari zbog posla morala odreći. Nekada odlična učenica prekinula je školovanje kako bi se potpuno posvetila poslu, od 3.000 dizajna na whateverlife.com njenih je najmanje 1.000. -Sada imam više obaveza. Moram razmišljati na više nivoa, bilo da se radi o finansiranju ili zaposlenima. Moram se brinuti o tome da je sve ažurirano i mnogo drugih stvari- ispričala je Ashely.
Kreirala je dizajne za pjesme popularnih pjevača, pa i Britney Spears. Osim majke, zaposlila je i tri prijateljice od kojih traži minimalno 25 dizajna sedmicno. Za razliku od mnogih odraslih, mlada šefica nije podlegla iskušenjima koje donosi bogatstvo. Veoma je skromna i isplaćuje sebi mjesečnu platu od 3.000 dolara. Prihod od internetske stranice investirala je samo u kuću i stranicu |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Technotronic Site Admin

Pridružio: 31 Jan 2008 Poruke: 1104 Lokacija: Negde na Dnu Srca
|
Poslao: Pet Feb 01, 2008 10:34 pm Naslov: |
|
|
E kako kod nas nema tako nikako,nista kod nas nemozes postici time
Blago njoj _________________ Secanje nije obaveza nego proizvod iskrenih osecaja, zato me se seti kad hoces i onoliko koliko sam zasluzio |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
upaljac
Pridružio: 03 Feb 2008 Poruke: 5 Lokacija: tamo daleko
|
Poslao: Ned Feb 03, 2008 9:01 pm Naslov: |
|
|
ma lazu  _________________ kroz vatru i vodu dignute glave,stazom casti ,pobjede i slave |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
shega

Pridružio: 03 Feb 2008 Poruke: 293 Lokacija: daleko od kuce
|
Poslao: Ned Feb 03, 2008 10:26 pm Naslov: |
|
|
Drago mi je zbog nje  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Technotronic Site Admin

Pridružio: 31 Jan 2008 Poruke: 1104 Lokacija: Negde na Dnu Srca
|
Poslao: Pon Feb 04, 2008 12:04 pm Naslov: |
|
|
| shega :: | Drago mi je zbog nje  |
i meni!!! _________________ Secanje nije obaveza nego proizvod iskrenih osecaja, zato me se seti kad hoces i onoliko koliko sam zasluzio |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Roxanda

Pridružio: 11 Feb 2008 Poruke: 133 Lokacija: kojekude
|
Poslao: Uto Jun 02, 2009 8:16 pm Naslov: |
|
|
BrAao Ešli
mogla bih da pogledam taj sajt. nikad čula ni naišla na nj. _________________ sanjari vole život
život mrzi sanjare |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|