| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
Duca

Pridružio: 15 Nov 2007 Poruke: 739 Lokacija: negdje daleko kraj obale rijeke
|
Poslao: Ned Feb 14, 2010 7:09 pm Naslov: Sta upisati... tj koji fax bi bio najbolji u danasnje vreme? |
|
|
E da vas pitam... sta vi mislite koji fax je najbolje upisati u ovo nase danasnje ludo vrijeme gdje se jedva moze naci posao... koji bi bio najbolji??? Neki profesor nekog "ludog" predmeta, nesto sto se slabo upisuje??? (mozda) _________________ daleko od tvojih ociju pobegnem, ali od sebe ne mogu... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
max
Pridružio: 09 Mar 2009 Poruke: 24 Lokacija: u komšiluku
|
Poslao: Pon Feb 22, 2010 10:08 am Naslov: |
|
|
E Duco , politika je najbolji biznis , treba ganjat političke neuke , pravo ili filozofiju , nema matematike samo štrebanje  _________________ kad malo bolje ramisliš , svi smo mi ist , ljudi od krvi i mesa ........... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Duca

|
Poslao: Uto Feb 23, 2010 5:21 pm Naslov: |
|
|
hahah... nisam ni mislila na matematiku... to mi ono bas ide, tako da to ne moram upisivati...
Ne volim politiku, treba mi nesto gdje cu moci zaraditi dosta novca, a uz to da imam cijenjen i dobar posao (malo trazim)  _________________ daleko od tvojih ociju pobegnem, ali od sebe ne mogu... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
max
|
Poslao: Pet Mar 12, 2010 2:36 pm Naslov: |
|
|
Pokušaj sa ekonomijom , danas ih ima dosta , ali ko se na vrijeme probio danas fino zarađuje .
Oni slini revizori , pa menadžeri itd ... _________________ kad malo bolje ramisliš , svi smo mi ist , ljudi od krvi i mesa ........... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Duca

|
Poslao: Pet Apr 16, 2010 6:05 pm Naslov: |
|
|
Pokusacu Ekonomiju smijer informatike  _________________ daleko od tvojih ociju pobegnem, ali od sebe ne mogu... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
max
|
Poslao: Pet Avg 13, 2010 12:21 pm Naslov: |
|
|
Duco šta bi sa ekonomijom ? _________________ kad malo bolje ramisliš , svi smo mi ist , ljudi od krvi i mesa ........... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Duca

|
Poslao: Čet Avg 19, 2010 12:03 pm Naslov: |
|
|
Poslovna ekonomija odabrana... a za smjer cu se odluciti za dvije godine...  _________________ daleko od tvojih ociju pobegnem, ali od sebe ne mogu... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|